Warm en dichtbij.

 

Sabrina Watson

Mijn naam is Sabrina Watson en ik ben 29 jaar jong. Zelf ben ik van zowel Nederlandse als Surinaamse afkomst. Ik heb grote families en mede dankzij hen staan harmonie en eenheid bij mij altijd hoog in het vaandel. Er voor elkaar zijn; daar hecht ik dan ook veel waarde aan.

Sinds 2012 werk ik met veel plezier bij de NCF. Hier ben ik erg warm ontvangen en ik heb een superteam aan collega’s om mij heen. Zelf vind ik het erg fijn om mensen te helpen en bij de NCF ben ik dan ook aan het juiste adres. Op maandagen, dinsdagen en donderdagen kun je mij treffen. Mocht ik zelf niet met een vraag uit de voeten kunnen, dan zorg ik er wel voor dat dit bij de juiste persoon terechtkomt.
Verder lever ik een bijdrage aan de MZ-verkiezingen. Dit jaar heb ik het één en ander gedaan om een goede indruk te krijgen, zodat ik bij de volgende verkiezingen een grotere bijdrage kan leveren. Daarnaast houd ik mij bezig met het moderniseren van de Algemene Vergaderingen. Ik ben namelijk van mening dat innovatie ervoor zorgt dat er ook anderen geïnteresseerd raken en ons hierin verbreden. Ook ben ik benieuwd naar hoe wij als vakbond het beste bij de jongeren kunnen aansluiten. Heb je nog tips & trucs? Stuur mij dan een mail op .